Wij willen graag met u in contact komen!

U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een acupunctuurbehandeling. U kunt ons mailen, bellen of Whatapp gebruiken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Route naar de praktijk

Het officiële adres is Bergweg 151A, 3707 AC te Zeist. De ingang van de praktijk ligt aan de achterkant van het huis. Daar bevinden zich ook de parkeerplaatsen. Om de praktijk te bereiken moet u omrijden.

Vanaf de A28

Komend van de A28 neemt u de afslag Zeist. U rijdt via de Boulevard Zeist binnen tot aan het eerste stoplicht. Daar gaat u rechtsaf (Dijnselburgerlaan). Bij het volgende stoplicht – vlak daarop – rechtdoor. Na 30 meter linksaf en tussen de schuifdeuren doorrijden tot aan het eind. Het laatste gebouw aan de linkerkant is het praktijkgedeelte. Daar kunt u parkeren.

Vanuit Zeist

Komend vanuit Zeist gaat u naar het adres Bergweg 151A, 3707 AC te Zeist. Dit rijdt u voorbij tot aan het stoplicht aan het einde van de weg. Daar gaat u linksaf (Dijnselburgerlaan) en meteen, na 30 meter, weer linksaf en tussen de schuifdeuren doorrijden tot aan het eind. Het laatste gebouw aan de linkerkant is het praktijkgedeelte. Daar kunt u parkeren.

Contact

Phone: 030 697 73 69
Mobile: 06 21 50 08 62

Email: qian-c@hotmail.com